Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس بزرگترین زائر‌سرای کشور به همت آستان قدس رضوی در مرز میرجاوه احداث و امروز با حضور حجت‌الاسلام مروی تولیت این آستان نورانی افتتاح شد.

با توجه به سختی‌های فراوان زائران پاکستانی خصوصاً در ایام اربعین حسینی، آستان قدس رضوی این زائرسرا را برای خدمت به زائران پاکستانی در مرز میرجاوه احداث کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زائرسرای میرجاوه در زمینی به مساحت ۶۰ هزار مترمربع و با ۵۱۰۰ مترمربع زیربنا ساخته شده که از بهترین امکانات خدماتی و رفاهی برخوردار است. آستان قدس رضوی تا پیش از این ۲۲ زائر‌سرای بین‌راهی در نقاط مختلف کشور راه‌اندازی کرده است.

افتتاح بیست‌وسومین زائر‌سرای رضوی در مرز میرجاوه

حجت‌الاسلام‌ احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در مراسم افتتاحیه زائرسرای آستان قدس رضوی در منطقه مرزی میرجاوه که امروز با حضور نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌ و بلوچستان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، خدمت‌رسانی به زائران حضرت رضا (ع) را امری بسیار پسندیده و توصیه‌شده معرفی و اظهار کرد: خداوند متعال را شاکر هستیم که موفق به احداث بیست و سومین مجتمع بین‌راهی آستان قدس رضوی در مرز میرجاوه برای خدمت‌رسانی به مهمان حضرت رضا (ع) شدیم.

وی اضافه کرد: این زائرسرا به زائرانی که از کشور پاکستان با رنج و مشقت فراوان برای زیارت حضرت ثامن‌الحجج (ع) وارد ایران اسلامی می‌شوند، خدمت‌رسانی خواهد کرد.

احداث زائر‌سرا برای خدمت به زوار پاکستانی

تولیت آستان قدس رضوی ابراز کرد: امروز این زائران سرا با امکانات رفاهی مناسب برای خدمت‌رسانی به زائران پاکستانی به بهره‌برداری می‌رسد تا زائران این کشور در این مجتمع خستگی‌ راه را از تن بزدایند و باانرژی مضاعف برای تشرف به مشهد مقدس ادامه مسیر دهند.

در تکریم زائران حضرت رضا (ع) ملیت، قوم، زبان، مذهب، فقیر و غنی تفاوتی ندارد

وی با بیان اینکه این مجتمع میان راهی باهمت آستان قدس و همکاری مسئولان استان سیستان و بلوچستان احداث شده است، تصریح کرد: در تکریم زائران حضرت رضا (ع) ملیت، قومیت، زبان، فرهنگ، مذهب، فقیر و غنی بودن زائر برای آستان قدس رضوی تفاوتی ندارد و هرکسی در زائرسرای امام رضا (ع) پا می‌گذارد مهمان ولی و حجت خدا بوده و تکریم او به بهترین نحو وظیفه ما است.

حجت‌الاسلام‌ مروی با تأکید بر اینکه خادمان رضوی باید در نهایت کرامت و بزرگواری خدمت‌گزار زائران باشند، گفت: خادمیاران رضوی استان سیستان و بلوچستان که عهده‌دار اداره این زائرسرا هستند باید خدمت در این مکان مقدس را همچون خدمت در حرم امام رضا (ع) بدانند.

تفاوتی میان زائر‌سرا و حرم امام رضا (ع) در خدمت‌رسانی نیست

وی افزود: هیچ تفاوتی میان خدمت در این زائرسرا با حرم مطهر نیست، اینجا نیز همانند بارگاه ملکوتی رضوی زائران و مهمانان حضرت رضا (ع) قدم می‌گذارند و بستر خدمت به زائران در این مکان نیز همچون حرم مطهر فراهم است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی ضمن توصیه به خادمیاران رضوی برای مغتنم شمردن فرصت کم‌نظیر خدمتگزاری به زائران حضرت رضا (ع) و تلاش برای بهره‌مندی از روحانیت این توفیق الهی، ابراز کرد: خدمت به زائران حضرت رضا (ع) توفیقی بزرگ و کرامتی عظیم از سوی پروردگار متعال است که برخوردار شوندگان از آن باید پیوسته شاکر این نعمت باشند و همواره حضرت رضا (ع) را ناظر و شاهد بر اعمال خود بدانند.

وی گفت: خادمیاران رضوی باید مراقب باشند که خدمت در این زائرسرا به امری عادی مبدل نشود و همواره تلاش کننده تا زائران حضرت رضا (ع) در بیان و عمل درنهایت احترام موردتکریم قرار بگیرند.

مروی: مردم منطقه هم باید از خدمات زائر‌سرا بهره‌مند شوند

تولیت آستان قدس رضوی همچنین با تأکید بر اینکه زائرسرا میرجاوه باید به‌گونه‌ای اداره شود که مردم منطقه نیز از امکانات آن بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: باید شرایطی فراهم شود که در کنار زائران، مجاوران این مکان مقدس نیز از امکانات این زائرسرا به‌گونه‌ای بهره‌‎مند شوند.

امکان پذیرایی از ۳ هزار‌نفر در روز در زائرسرای میرجاوه

وی با بیان اینکه زائرسرای امام رضا (ع) در منطقه مرزی میرجاوه ظرفیت میزبانی از ۳ هزار نفر را به‌طور هم‌زمان دارد، عنوان کرد: خدمت به زائران بارگاه مقدس حضرت رضا (ع) از رئوس برنامه‌های آستان قدس رضوی است، لذا خدمت‌رسانی به زائران را از مبدأ تا مقصد به میزان امکانات و مقدورات وظیفه خود می‌دانیم.

حجت‌الاسلام‌ مروی گفت: آستان قدس رضوی خدمت به زائران حضرت رضا (ع) را تنها محدود به حرم مطهر و صحن و سرای رضوی نمی‌داند و تا آنجا که مقدور باشد برای زائران عزیز امکانات و مجتمع‌های میان راهی فراهم خواهیم ساخت تا از امکانات اولیه رفاهی بهره‌مند باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان میرجاوه مرز زائر سرای امام رضا زائرسرای میرجاوه زوار پاکستان امام رضا زائران حضرت رضا آستان قدس رضوی مرز میرجاوه خدمت به زائران خدمت رسانی حجت الاسلام برای خدمت امام رضا بهره مند زائر سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان
  • آغاز به کار چایخانه بابلسری‌ها در حرم رضوی
  • آغاز به کار چایخانه امام رضا بابلسری‌ها در حرم رضوی
  • برگزاری کنگره عظیم حج تمتمع ۱۴۰۳ استان اصفهان
  • کنگره عظیم حج تمتمع ۱۴۰۳ استان اصفهان
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • ۸۷۵۵۰ زائر از سراسر کشور به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور