Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- زائرسرای رضوی که این روزها به مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی تبدیل شده است به ۷هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی خدمات ارائه می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس ، یکی از اتفاقات خوشایندی که در پیک پنجم کرونا در شهر مشهد رقم خورد همکاری مردم و حمایت ارگان‌های مختلف از کادر درمان بود و بسیاری از دستگاه‌های اجرایی نیز هم گام و هم سو با کادر درمان شدند و پای مقابله با بیماری کرونا ایستادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این دستگاه‌ها آستان قدس رضوی بود که از ابتدای شیوع ویروس کرونا پای کار بود و در پیک پنجم کرونا نیز سنگ تمام گذاشت و تمامی امکانات خود را برای خروج از پیک پنجم وارد میدان کرد.

در میانه تلخی‌ها و سختی‌های فراوان کادر درمان و بیماران کرونایی، با تدبیر تولیت آستان قدس رضوی و اقدامات جهادی بنیاد کرامت، زائرسرای رضوی در خیابان چمن مشهد به یک مرکز درمانی سرپایی بیماران تبدیل شد؛ اقدامی که بسیاری آن را با همدلی‌ها و همکاری‌های روزهای دفاع مقدس در شهر مشهد مقایسه کردند. خادمانی که در طول یک ماه گذشته، تمام قد پای کار آمدند تا در عرصه‌ای که مورد نیاز کشور است، خدمت کنند و باری از روی دوش کادر درمان بردارند. هرچند با توجه به فروکش کردن پیک پنجم کرونا موقتاً اقدامات و خدمات این مرکز تعطیل شده است اما در این یک ماه خادمان حضرت رضا(ع) خدمات گسترده‌ای  را به بیماران و خانواده‌هایشان و کادر درمان ارائه دادند.

100تخت بستری در مرکز بیماران سرپایی

هادی غلامی، مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی می‌گوید: با اوج‌گیری موج پنجم کرونا و بروز کمبودها و مشکلات برای همشهریان مشهدی در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، تولیت آستان قدس رضوی دستوری 8 ماده‌ای برای بسیج امکانات خدمت‌رسانی صادر کردند و بنیاد کرامت رضوی نیز برای اجرای این دستورات به سرعت وارد میدان شد.

وی افزود: در آن زمان با بررسی‌هایی که صورت گرفت، برپایی فوری مرکزی برای ارائه خدمات سرپایی به بیماران کرونایی در منطقه کم‌برخوردار مشهد، ضروری تشخیص داده شد که در همین راستا، زائرسرای رضوی با ظرفیت 100 تخت، برای بستری کوتاه مدت تجهیز شد و از روز جمعه 22 مرداد، با همکاری بسیج جامعه پزشکی و کانون سلامت رضوی توانستیم «مرکز خدمات درمانی سرپایی زائرسرای رضوی» را برپا کنیم.

غلامی ادامه داد: در مدت 30 روز فعالیت این مرکز، 7 هزار و 478 نفر پذیرش شدند که 6 هزار و 694 نفر آن‌ها از خدمات ارائه شده استفاده کردند همچنین در این مدت 6612 نفر از مراجعه‌کنندگان در بدو ورود غربالگری شدند.

ویزیت، سرم‌‌تراپی و تزریق رایگان رمدسیویر و خرید دارو

مدیر امور مجاوران بنیاد کرامت رضوی تصریح کرد: خدمات این مرکز شامل ویزیت بیمار، سرم‌تراپی و تزریق رایگان رمدسیویر بود. در طول مدت برپایی مرکز، بیش از 2 هزار نفر توسط پزشکان ویزیت شدند و 423 نسخه تجویز شدو طی این مدت، بیش از 4 هزار نفر از امکان تزریق رایگان بهره‌مند شدند. 

وی خاطرنشان کرد:  با تدابیر پیش‌بینی شده در مرکز درمان سرپایی آستان قدس، ‌بیماران با دفترچه بیمه و مبلغی بین 400 هزار تا یک میلیون و 200 هزار تومان داروهای خود را تهیه می‌کردند و تزریق هم کاملاً رایگان انجام ‌بود. 

اقدام جهادی اهالی رسانه در کرمانشاه/ بسته‌های میوه و بطری‌های آب سیب بین بیماران کرونایی توزیع شد + فیلم روایت تصویری تسنیم از گروه های جهادی دزفول برای حفظ سلامت مردم / همت جهادی ادامه دارد + تصاویر قدردانی آیت‌الله علم‌الهدی از بسیج برای راه‌اندازی بیمارستانی در 10 روز/ باید مدیریت "انقلابی و جهادی" در کشور ‌ریل‌گذاری شود‌

توزیع غذای گرم در موکب خدمت‌رسانی

وی گفت: استقرار موکب خدمت‎‌رسانی به صورت تمام وقت و پذیرایی از بیماران و همراهان از دیگر اقدامات این مرکز بود که بیش از 800 پرس غذای گرم بین بیماران، همراهان، کادر درمان و نیز خانواده‌های مجاور مرکز توزیع شد. همچنین در طول این یک ماه، از همه مراجعه‌کنندگان با چای، آب معدنی، آبمیوه بسته‌بندی، شیر بسته‌بندی و کیک پذیرایی شد و برای تقویت جسمی بیماران و کادر درمان نیز روزانه دو نوبت آب میوه طبیعی شامل آب هویج و آب سیب بین آن‌ها توزیع ‌شد.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماران کرونایی زائرسرای رضوی بنیاد کرامت مرکز درمان پنجم کرونا کادر درمان آستان قدس پیک پنجم یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت را از اولویت‌های اصلی دولت اعلام کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت اختصاص یافت.

وی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی افزود: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902634

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو