Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون فنی و عمران آستان قدس رضوی به تشریح عملکرد عمرانی آستان قدس رضوی در سال ۹۸ و پیشرفت پروژه‌های زائرشهر و زائرسرای رضوی پرداخت.

خلیل اکبری در خصوص عملکرد آستان قدس رضوی در حوزه پروژه‌های عمرانی سال ۹۸، اظهار کرد: تأمین به موقع نقدینگی و ثبات بازار از جمله عواملی است که در اجرای پروژه‌ها نقش مهمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه تا اواخر سال ۹۶ ثبات کاملی در اجرای پروژه‌های عمرانی داشتیم و تقریبا تمامی پروژه‌ها بر اساس برآوردهایی که شده بود به سرانجام رسید. اما از سال ۹۷ به بعد با توجه به عدم ثبات بازار توانستیم تا حدامکان شرایط را به گونه‌ای برای پیمانکاران فراهم کنیم تا مانع متضرر شدن آنها شویم و با پرداخت مازاد قیمت‌ها این موضوع را به گونه‌ای سروسامان دادیم. در سال جاری سیاست معاونت فنی و عمران آستان قدس رضوی با توجه به تاکید تولیت معزز و بودجه‌ای که برایمان تعریف شده بود، از شروع پروژه‌های جدید در شرایط حال حاضر خودداری کردیم و بیشتر تمرکز و توجه بر تکمیل و اتمام پروژه‌های اجرایی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در سال ۹۸ چندین پروژه شاخص داشتیم که برخی به بهربرداری رسید و برخی دیگر امیدورایم تا پایان سال و اوایل سال آینده به اتمام برسد.

معاون فنی و عمرانی آستان قدس رضوی افزود: از آنجایی که تسهیل زیارت برای زائران و فراهم آوردن شرایط زیارتی مطلوب برای زائران همواره یکی از موضوع‌های مهم آستان قدس رضوی است، در همین راستا برای رونق امر زیارت تمهیداتی لحاظ شد که پروژه «زائر شهر» و «زائرسرای رضوی» از جمله این پروژه‌هاست.

پروژه زائرشهر رضوی با جدیت در حال پیگیری است

اکبری ادامه داد: خوشبختانه پروژه‌ زائر شهر رضوی به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های خدمت‌رسانی به زائران با جدیت در حال پیگیری است و قول می‌دهیم تا این پروژه را هرچه سریع‌تر به اتمام برسانیم. سال گذشته توانستیم ۲۰ بلوک را تکمیل و ۵۰۰ سوئیت را بهره‌برداری کنیم. امسال نیز با پیگیری‌هایی که انجام شد ۸ بلوک فاز یک و ۱۰ بلوک فاز دو زیر بار رفت که در مجموع ۳۸ بلوک با ظرفیت ۹۵۰ سوئیت (به غیر از سه بلوک هیاتی که پذیرای زائران و مجاوران است) به اتمام رسید. خوشبختانه با بهره‌برداری این سوئیت‌ها ظرفیت قابل توجهی فراهم شد و بالغ بر ۵۰۰۰ زائر می‌توانند در این سوئیت‌ها اقامت داشته باشند.

وی درباره پروژه زائرسرای رضوی نیز عنوان کرد: فاز یک پروژه زائرسرای رضوی در سال ۹۷ به اتمام رسید و مورد استفاده قرار گرفت و توانستیم در سال جاری ۶ بلوک فاز دو را نیز به اتمام برسانیم که ۲۵ واحد با ظرفیت ۷۵۰ نفر به آن اضافه شد. در مجموع فاز یک و دو هم‌اکنون ظرفیت پذیرش ۱۵۰۰ نفر را داراست و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال به اتمام برسانیم که با احتساب ۱۰۰ واحد در حال تکمیل ظرفیت، پذیرش به ۲۰۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

معاون فنی و عمرانی آستان قدس رضوی درباره پروژه احداث مسکن زوج‌های جوان گفت: این پروژه دارای ۴۰۲ واحد مسکونی ۱۸ بلوکه با مساحت ۵۰، ۶۰ و ۷۵ مترمربعی است و به صورت واحدهای یک و دو خوابه طراحی شده است. این پروژه در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع در حاشیه کمربندی و بلوار صد متری مشهد در مجاورت شهرک شهید آقا مصطفی خمینی(ره) و در ۲۴ بلوک ۴ و ۵ طبقه پیش‌بینی شده است.

اکبری اضافه کرد: در حال حاضر محوطه‌سازی این پروژه در حال انجام است و ان‌شاءالله ۱۰۱ واحد از کل پروژه را تا آخر سال به اتمام خواهیم رساند و تلاش ما بر این است تا بتوانیم سال آینده ۱۳ بلوک باقی مانده را نیز به اتمام برسانیم.

ارائه خدمت آشپزخانه صنعتی حضرت رضا(ع) با ظرفیت طبخ هر وعده ۲۵ هزار غذا تا تابستان سال آینده

وی در خصوص ساخت آشپزخانه صنعتی حرم امام رضا(ع) که قرار بود در زائرشهر احداث شود، گفت: همانطور که می‌دانید مشکلاتی در طبخ غذای متبرک در مجاورت حرم مطهر رضوی وجود دارد که با توجه به افزایش آمار توزیع غذای متبرک و پخش بوی غذا هنگام طبخ در حرم مطهر؛ آشپزخانه مرکزی پاسخگوی نیاز ما نبود و ساخت آشپزخانه دیگری در خارج از حرم مطهر ضرورت داشت. این پروژه در ابتدا قرار بود در زائرشهر اجرا شود اما با توجه به سیاست‌های آستان قدس رضوی به محل جدید خود واقع در خیابان میرزا کوچک‌خان انتقال یافت. بالغ بر ۶۰ درصد تجهیزات هم‌اکنون از طریق پیمانکار به مشهد منتقل شده و تا آخر سال پیشرفت ۸۰ درصدی خواهد داشت. در حال حاضر سالن‌ها به اتمام رسیده و نصب سردخانه‌ها نیز انجام شده و امیدواریم تا تابستان سال آینده این پروژه با ظرفیت طبخ هر وعده ۲۵ هزار غذا آماده ارائه خدمت باشد.

معاون فنی و عمران آستان قدس رضوی همچنین در خصوص دیگر پروژهای عمرانی آستان قدس رضوی بیان کرد: با توجه به سیاست‌های آستان قدس و به منظور بهره‌مندی مردم سرخس از برکات موقوفات حضرت رضا(ع) اقدامات گوناگونی در دستور کار قرار گرفت و طرح‌ و برنامه‌های مختلفی از سال ۹۶ عملیاتی و اجرایی شد و با تأمین اعتبار توانستیم در این مدت چندین پروژه را در این شهرستان به اتمام برسانیم. در سال جاری ساخت دو مدرسه به اتمام رسید و با شروع سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت. احداث ساختمان استادسرا ویژه طلاب نیز از دیگر پروژه‌هایی است که عملیات سفت‌کاری آن به اتمام رسیده و در حال حاضر در مرحله نازک‌کاری است و امیدواریم سه ماه ابتدایی سال ۹۹ به بهره‌برداری برسد. همچنین احداث سه فضای ورزشی که دو سالن اسکلت آن‌ها انجام شده و اوایل سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

اکبری تصریح کرد: علاوه بر پروژه‌های مذکور، پروژه‌های دیگری از جمله پروژه حوزه علمیه ثامن‌الحجج(ع) در حال انجام است که خوشبختانه امسال این پروژه سرعت اجرایی خوبی داشت. این پروژه که در ابتدای شهرک شهید رجایی بعد از پل شهید عباسپور واقع شده، دارای ۱۷ هزار مترمربع وسعت است که بهار سال آینده آماده بهره‌برداری است. از ابتدای سال جاری تا به حال این پروژه ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در مجموع پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی داشته است. این پروژه ظرفیت پذیرش ۴۰۰ طلبه را دارد و شامل کلاس درس، واحدهای اقامتی، مدیریت و ... است.

بر اساس اعلام آستان‌نیوز، وی ادامه داد: پروژه‌ دیگری که بنا بر تقاضای مردم شریف مشهد انجام گرفت، ایجاد ارتباط بین دو باغ خواجه ربیع بود که سابق بر این از طریق پلکان ارتباط حاصل می‌شد، اما هم‌اکنون در این محل آسانسور نصب شده و به طبع رفت و آمد نیز تسهیل یافته است. به غیر از آن اتمام مراحل اجرایی فیبر نوری در زائر شهر رضوی، دیوارکشی اراضی آستان قدس رضوی و شرکت در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری مشهد است که این نمایشگاه فرصت خوبی برای ما و ماحصل آن تنظیم سه قرارداد بود که امیدواریم در بخش ساخت و ساز تا پایان سال ۲۰۰۰ واحد مسکونی از این طریق مبادله شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آستان قدس رضوی عمرانی آستان قدس رضوی اتمام برسانیم زائرسرای رضوی اتمام رسید بهره برداری معاون فنی سال آینده قرار گرفت حال حاضر پروژه ها سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز

ایسنا/فارس مدیران شهری شیراز از پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصدی بزرگترین پل در حال احداث این شهر خبر دادند. پروژه‌ای که قرار است تاثیر چشمگیری در رفع معضل ترافیک و کاهش تصادفات داشته باشد.

پنجمین بازدید مدیریت شهری و اصحاب رسانه از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ مقیاس شهر شیراز امشب، ۱۵ اردیبهشت با حضور استاندار فارس انجام شد.

در این بازدید شبانه ابتدا پروژه تقاطع غیر همسطح قائم ـ رحمت مورد بازدید قرار گرفت. معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز در ارتباط با این پروژه اظهار کرد: تقاطع غیرهمسطح بلوارهای قائم و رحمت، کنترل ترافیک در بلوار رحمت و حرکت به جهت‌های شمالی و جنوبی را فراهم می‌کند.

محمد امین افزود: این تقاطع همچنین دسترسی مناسب به حرمین مطهر و بافت تاریخی را از سمت جنوب شهر فراهم کرده و یکی از پازل‌های پروژه‌های ترافیکی در بافت تاریخی را تکمیل می‌کند.

وی با بیان اینکه غیر از معارضین معمولی و ملکی، زه‌کشی شهر شیراز هم با شمع‌های پروژه تداخل داشته که در حال انجام است، گفت: معارض بعدی، جابه‌جایی دکل‌های برق بود که به دکل‌های فشار قوی منتقل خواهد شد تا پروژه با کمترین معارض پیش‌ برود.

امین با ذکر این نکته که یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه است، از پیشرفت فیزیکی ۳۷ درصدی این پروژه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

شهردار شیراز نیز با تقدیر از ورود جدی استاندار فارس و حمایت از اجرای پروژه‌ها، گفت: جابجایی شبکه برق در این پروژه مثل پروژه جام جم انجام و زمینه پیشرفت آن تسهیل شده است.

محمدحسن اسدی با بیان اینکه این پروژه از جنوب به شمال، دسترسی به حرمین مطهر را فراهم می‌کند گفت: مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس در اجرای خط مترو در شهرک گلستان و همچنین این پروژه حمایت و همراهی خوبی داشته است.

وی همچنین گفت: برق فشار قوی و متوسط در تقاطع بلوارهای سفیر و رحمت، به زودی نیاز به جابه‌جایی دارند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز با بیان اینکه در چند ماه اخیر کارهای مطالعاتی و مقدماتی جابه‌جایی خط در این محور مهم شهر توسط برق منطقه‌ای انجام شده است، گفت: در شرکت توزیع برق شیراز شاهد افزایش ارتفاع دکل‌ها هستیم که راهگشای پیشرفت پروژه بود.

یدالله حقیقی افزود: با وجود شرایط جوی خاصی که اخیرا بر شهر حاکم بود، اما همواره پای کار بوده‌ایم تا این پروژه بزرگ شهری در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.

استاندار فارس در این بازدید شبانه به بارش‌های خوب اخیر در شیراز و استان فارس اشاره کرد و گفت: خدا را بابت باران رحمت شاکر هستیم و حتی در نقطه‌ای از استان فارس شاهد بارش۱۲۰ میلی‌متر باران بوده‌ایم.

محمدهادی ایمانیه با بیان اینکه دوستی و همدلی باعث نگاه و لطف خدا می‌شود، اظهار کرد: همدلی شورای شهر، شهرداری، برق منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها با یکدیگر نتایج بسیار خوبی را در پی‌ داشته است. قدرت و توان فنی ما قابل توجه است و پیشرفت خطوط مترو یکی از نمونه‌های عظمت و شکوه مهندسی ایرانی است.

وی همچنین با بیان اینکه  ایرانی با غیرت روی پای خود ایستاده است و با استکبار و ظلم مبارزه می‌کند، از مردم شیراز خواست که با حفظ محیط زیست، قدردان لطف خدا و هوای پاک شهرشان باشند.

محمدرضا سلاحی، مدیرعامل برق منطقه‌ای شیراز نیز با بیان اینکه بزرگترین پست مرکز شیراز در بدترین شرایط آب و هوایی در این پروژه همکاری داشت، گفت: خوشحالیم که توانستیم طوری عمل کنیم تا مردم دچار قطعی برق نشوند.

دومین پروژه‌ای که امشب مورد بازدید قرار گرفت نیز پروژه غیر همسطح احمدبن موسی(ع) - نواب صفوی بود. معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز با بیان اینکه این پروژه ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: بهره‌برداری از این تقاطع موجب کاهش تصادفات خواهد شد.

محمد امین افزود: با احداث این تقاطع، ۲ مورد از دورگردهای همسطح در محدوده این پل که عامل تصادفات بوده‌ است، حذف می‌شوند.

وی با بیان اینکه با احتساب هزینه تملک اراضی، تا کنون حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است، گفت: این پروژه تاکنون ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شهردار شیراز نیز با تصریح اینکه استاندار فارس بر ایمن سازی کمربندی تاکید داشته است، گفت: از سال گذشته که شهرداری ۱۸ کیلومتر از کمربندی را تحویل گرفته است، در این محدوده حادثه منجر به فوت نداشته‌ایم.

محمدحسن اسدی افزود: تقاطع غیرهمسطح احمدبن موسی (ع) به نواب صفوی، بزرگترین پل شیراز است.

ایمانیه، استاندار فارس نیز با تشکر از مدیریت شهری که در حفظ جان مردم اقدام خوبی کرده است، گفت: این همکاری‌ها به سرعت بخشیدن پروژه‌ها و رفع تملکات کمک می‌کند.

محمود صفایی، نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز گفت: شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی شیراز خارج از محدوده واگذاری به شهرداری هستند و باید برای مسیر شهرک صنعتی هم فکری اسای شود.

حمید کریمی، رئیس پلیس راهور شیراز نیز با بیان اینکه اگر این پل نبود، خودروها دچار حوادث زیادی می‌شدند، گفت: تکمیل تقاطع غیرهمسطح احمدبن موسی (ع) به نواب صفوی معضل بزرگ ترافیک منطقه را حل خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • نظر فنی آستان مقدس حضرت معصومه (س) برچیدن سازه سردر صحن شرقی است
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • موزه آستان قدس رضوی نفائسی مرتبط با امام صادق(ع) در خود دارد /به جامانده از صادق آل محمد(ع)